Cybersecurity

Je bedrijf, altijd en overal veilig

Altijd en overal

Veiligheid voor jouw bedrijf

Heb je er zeker van gemaakt dat jouw data, persoonlijke gegevens en apparaten maximaal beschermd zijn tegen cyberaanvallen? Is jouw informatiebeveiliging technisch tiptop in orde? Weten jouw medewerkers van de risico’s die ze dagelijks tegenkomen? Heeft jouw bedrijf een solide beveiligingsbeleid? Een aanval of hack kan flinke gevolgen hebben, zoals reputatieschade, verlies van productiviteit en boetes onder de AVG. Het herstellen van IT-systemen kan behoorlijk in de papieren lopen. Daarom is het een slim idee om jouw IT-omgeving en organisatie continu in de gaten te houden, zodat je zwakke plekken proactief kunt ontdekken en meteen kunt aanpakken.

Maak kennis
met Unity Systems

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Eenvoudiger, efficiënter, slimmer

Onze cybersecurity-oplossingen

Unity Netcloud

Versterk je bedrijfsnetwerk met Unity Netcloud. Beveilig je systemen en krijg diepgaande inzichten om dreigingen te elimineren.

One-stop outsourcing

Ervaar het gemak van onze cyber outsourcing als onderdeel van onze one-stop outsourcing service. Leg de focus op wat echt belangrijk is.

Trainingen

Boost cybersecurity met Unity AwareTrain. Vergroot het bewustzijn van je team en leer strategieën om cyberaanvallen te voorkomen.

Disaster recovery

Bescherm je bedrijfsvoering tegen de onverwachte gevolgen van calamiteiten met Unity Disaster Recovery. Wij regelen de rest.

Waar wij je mee kunnen helpen

Verbinden zonder zorgen

In een wereld waarin bedrijven steeds vaker het doelwit zijn van gehaaide cybercriminelen, is betrouwbare connectiviteit een absolute must. Je hebt dag en nacht connecties nodig met collega’s, klanten, leveranciers en partners om de digitale transformatie van jouw bedrijf en de maatschappij bij te benen. Maar diezelfde verbindingen kunnen je bedrijfskritische systemen, netwerken, data en diensten kwetsbaar maken voor cyberaanvallen. Daarom staat cybersecurity bij Unity Systems hoog op de agenda.

Ons toegewijde en slimme Cyber-team werkt non-stop aan het vinden van de juiste oplossingen om jouw organisatie optimaal te beschermen tegen online bedreigingen. Laat ons jou helpen om met een gerust hart te verbinden, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw digitale omgeving veiliger kunnen maken!

Hier mag je ons aan houden

Onze garanties

Privacy

Blijf in volledige controle over je data

Betrouwbaarheid

Consistente prestaties en uptime

Eenvoud

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

Innovatie

Gebruik de nieuwste technologieën