Early-access beschikbaar

Unity Netcloud

Cloud-aangedreven netwerkbeveiliging

Jouw bedrijf, altijd en overal in orde

Unity Netcloud

Netcloud is de volgende stap in het verbeteren van bedrijfsnetwerken. Netcloud is een apparaat dat is ontwikkeld om je systemen te beveiligen door de kracht van de cloud te combineren met je bedrijfsnetwerk. Je merkt niet dat het er is, tot je het nodig hebt. En door dit te combineren met Netcloud’s diepgaande inzichten, kun je dreigingen in no-time elimineren en zelfs voorkomen. Allemaal via de app.

Eenvoudiger, efficiënter, slimmer

Functionaliteiten & features

Ready-to-go

Onze gebruiksvriendelijke interface en snelle implementatie zorgen voor een soepele overgang naar betere beveiliging en diepgaande inzichten voor het bestrijden van dreigingen.

Krachtige analyse

Ons platform biedt diepgaande analyses om zwakke plekken in je netwerk te identificeren, zodat je deze tijdig kunt aanpakken en jouw bedrijfsnetwerk veilig houdt.

Live inzichten

Ontvang real-time informatie over de prestaties en beveiliging van je netwerk, zodat we proactief kunnen handelen en potentiële dreigingen kunt voorkomen.

Notificatie service

Ontvang direct meldingen over potentiële dreigingen en problemen, zodat we snel en effectief kunnen reageren om je bedrijfsnetwerk te beschermen.

Uitgebreide rapportage

Onze gedetailleerde rapporten bieden inzicht in de prestaties en beveiliging van je netwerk, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen om je bedrijf te laten groeien.

Razendsnelle mitigatie

Onze geavanceerde technologie zorgt voor onmiddellijke actie bij het detecteren van problemen, waardoor de impact op je bedrijf minimaal blijft.

Waar Netcloud je mee kan helpen

Next-gen beveiliging

Unity Netcloud biedt een naadloze en effectieve oplossing om je bedrijfsnetwerk veilig te houden. Door de kracht van de cloud te integreren met je netwerk, zorgt Netcloud voor een onopvallende en betrouwbare beveiliging. Met Netcloud’s diepgaande inzichten kun je snel potentiële dreigingen aanpakken en zelfs voorkomen. Ervaar de voordelen van een versterkt bedrijfsnetwerk zonder gedoe.

In het geval van problemen ontvangt u direct een melding en kunnen we direct ondersteuning bieden, dankzij de beschikbare data. Deze data wordt veilig binnen de EU opgeslagen en wij hebben geen ongeautoriseerde toegang tot uw gevoelige informatie.

Hier mag je ons aan houden

Onze garanties

Privacy

Blijf in volledige controle over je data

Betrouwbaarheid

Consistente prestaties en uptime

Eenvoud

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

Innovatie

Gebruik de nieuwste technologieën